Menu

Direct bellen

Bel met 013-2061640.
Van 9 tot 17 uur.

Geldproblemen

Heeft u geldzorgen? Heeft u geen inkomen? Of lopen uw schulden steeds verder op? Aarzel niet en vraag om hulp! Er is veel mogelijk.

Hulp die u zelf kunt regelen

Er is veel mogelijk. Bijvoorbeeld cursussen om beter rond te komengoedkope of gratis maaltijden of vergoedingen voor schoolgaande kinderen. Wilt u hulp bij het invullen van formulieren om toeslagen aan te vragen? Of wilt u weten op welke toeslagen en subsidies u recht heeft? Kijk voor meer informatie eens op T-Helpt.

Lees meer over hulp die u zelf kunt regelen op T-Helpt.

Hulp van Toegang Tilburg

Komt u er niet uit? Ook niet met hulp van uw omgeving? Bel ons dan! Onze professionele medewerkers wijzen de weg en ondersteunen u. De ondersteuning is gratis. We bespreken met u wat uw vraag is. Samen maken we een plan: wat is uw doel en wat is nodig om dat te bereiken?

We gaan kijken voor welke regelingen u in aanmerking komt. Eventueel vragen we dit samen met u aan. Bijvoorbeeld WW, Toeslagen Wet, toeslagen belastingdienst, bijstandsuitkering of een van de gemeentelijke regelingen laag-inkomen.

Ook kunnen we samen kijken hoe u meer inzicht in en grip kunt krijgen op uw inkomsten en uitgaven. U kunt hierbij denken aan budgetcoaching of eventueel budgetbeheer.

Heeft u schulden? Dan kunnen we samen zoeken naar oplossingen.

Lees meer over hoe wij werken