Menu

Geldproblemen

Heeft u geldzorgen? Heeft u geen inkomen? Of lopen uw schulden steeds verder op? Aarzel niet en vraag om hulp! Er is veel mogelijk.

Hulp die u zelf kunt regelen

Er is veel mogelijk. Bijvoorbeeld hulp om beter rond te komen, of vergoedingen voor schoolgaande kinderen. Wilt u hulp bij het invullen van formulieren om toeslagen aan te vragen? Of wilt u weten op welke toeslagen en subsidies u recht heeft? 

Is uw financiële situatie veranderd, bijvoorbeeld door een echtscheiding of ontslag? Heeft u geldzorgen of moeite om alle rekeningen op tijd te betalen? Wacht niet langer en vraag om hulp. De afdeling Schuldhulpverlening van de gemeente Tilburg helpt u graag. Bel naar 013 583 32 50 of stuur een mail naar schuldhulpverlening@tilburg.nl. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente. Bekijk ook eens dit filmpje

Kijk voor meer informatie eens op T-Helpt.

Lees meer over hulp die u zelf kunt regelen op T-Helpt.

Hulp van Toegang Tilburg

Komt u er niet uit? Ook niet met hulp van uw omgeving? Stel uw vraag via ons contactformulier. Onze professionele medewerkers wijzen de weg en ondersteunen u. De ondersteuning is gratis. We bespreken met u wat uw vraag is. Samen maken we een plan: wat is uw doel en wat is nodig om dat te bereiken?

We gaan kijken voor welke regelingen u in aanmerking komt. Eventueel vragen we dit samen met u aan. Bijvoorbeeld WW, Toeslagen Wet, toeslagen belastingdienst, bijstandsuitkering of een van de gemeentelijke regelingen laag-inkomen.

Ook kunnen we samen kijken hoe u meer inzicht in en grip kunt krijgen op uw inkomsten en uitgaven. U kunt hierbij denken aan budgetcoaching of eventueel budgetbeheer.

Heeft u schulden? Dan kunnen we samen zoeken naar oplossingen.

Lees meer over hoe wij werken