Menu

Echtscheiding

Scheiden is een ingrijpende gebeurtenis. Er komt veel bij kijken. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Als u en uw partner uit elkaar gaan komt er veel op jullie af. Waar moet u beginnen? U wilt het goed regelen. Voor uzelf, voor elkaar en voor de kinderen.

Hulp die u zelf kunt regelen

Op de website Als je uit elkaar gaat vindt u tips, ervaringsverhalen en een handige checklist die u zeker kan helpen. Misschien vindt u het fijn om met andere ouders te praten over uw situatie. Of een training te volgen. Bijvoorbeeld de training ‘Gescheiden en positief opvoeden’.

Kijk voor meer mogelijkheden eens op T-Helpt.

Hulp van Toegang Tilburg

Komt u er niet uit? Ook niet met hulp uit uw omgeving? Stel uw vraag via ons contactformulier. Onze professionele medewerkers wijzen de weg en ondersteunen u. De ondersteuning is gratis. We bespreken met u wat uw vraag is. Samen maken we een plan: wat is uw doel en wat is nodig om dat te bereiken? Als het nodig is helpen we u andere hulp of zorg te krijgen.

Wij zijn er voor ouders die gaan scheiden én voor ouders die al zijn gescheiden. U kunt bij ons terecht voor informatie en advies. Bijvoorbeeld over de manier waarop u met elkaar omgaat en welke invloed dit heeft op de kinderen.

"Maarten van Toegang Tilburg heeft ons geholpen om voor onze Sofie en voor onszelf zo goed mogelijke afspraken te maken. Zij blij, wij blij!"

 Brigitte