Menu

Aanpassingen in huis

Als u ouder wordt of een ziekte of beperking heeft, gaan dagelijkse handelingen niet altijd meer vanzelf. Er zijn veel hulpmiddelen die u kunnen helpen. Soms zijn er aanpassingen aan uw woning nodig. Zoals een traplift of aanpassingen in uw badkamer. Of misschien is het nodig drempels in uw huis te verwijderen of het aanrecht te verlagen?

Hulpmiddelen die u zelf kunt regelen

Er zijn hulpmiddelen die u zelf makkelijk kunt kopen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een verhoogd toilet, beugels of douchestoel.
Meer informatie over hulpmiddelen vindt u op de Hulpmiddelenwijzer.nl.

Hulp van Toegang Tilburg

Komt u er niet uit? Ook niet met hulp uit uw omgeving? Stel uw vraag via ons contactformulier. Onze professionele medewerkers wijzen de weg en ondersteunen u. De ondersteuning is gratis. We bespreken met u wat uw vraag is. Samen maken we een plan: wat is uw doel en wat is nodig om dat te bereiken?

U wilt bijvoorbeeld graag thuis blijven wonen, maar daarvoor zijn er aanpassingen in uw huis nodig. Dan bekijken we samen wat er precies nodig is. Bijvoorbeeld een traplift of een aanpassing in uw badkamer. Wij gaan dat dan voor u aanvragen bij de gemeente.

Lees meer over hoe wij werken.